Maalari

Haemme asiakkaallemme maalaria Helsingin ydinkeskustaan. Työ tehdään sisätiloissa ja sitä on pääsääntöisesti 40h/vko. Työ alkaa niin pian kuin mahdollista ja kestää ainakin lokakuun loppuun, mahdollisesti marraskuun puoleenväliin.

Sinä alan ammattilainen, joka pystyt sitoutumaan syksyksi töihin, ota yhteyttä paikan tiimoilta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Etsimme reipasta, motivoitunutta tiimityöskentelijää joka pystyy myös itsenäiseen työhön. Tarjoamme sinulle kokopäivätyön mukavassa työyhteisössä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai vaihtoehtoisesti soita 040 582 1001 ja/tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla

Hakuaika päättyy: 15.08.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin