Konekuski kiinteistöhuoltoon

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla

Haemme asiakasyrityksellemme KIINTEISTÖHUOLTOON KONEKUSKIA. Konekuskina tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiä. Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta kiinteistöpuolen konekuskina toimimisesta. Traktoreiden ja muiden kiinteistöhuollon koneiden tuntemus ja ajokokemus on välttämätön. Sinulla on alan soveltuva koulutus ja/tai työn kautta hankittu osaaminen ja ammattipätevyys.

Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille. Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 16.08.2022

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin