Ruiskumaalari puutuoteteollisuuteen

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme ruiskumaalaria puutuoteteollisuuteen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaiseksi, jonka jälkeen valittu henkilö pyritään vakinaistamaan asiakasyritykseen.

Voit olla työurasi alussa tai kokeneempi ammattilainen. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi jokin verran kokemusta puupuolen maalaustöistä. Arvostamme erityisesti kokemusta kalustetöistä, etenkin vene- ja meriteollisuudessa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Työpaikka antaa kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten ja vaihtelevien tuotteiden parissa, säännöllisen työajan ma-pe 7.00 -15.30 sekä vähintään TES:in mukaisen palkkauksen. Yritys sijaitsee Paimiossa, joten oman auton käyttö on lähes välttämätöntä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.vps.fi. Lisätiedusteluihin vastaa VPS:n Johanna puh. 040 751 0772 tai sähköpostitse johanna.peratalo@vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.08.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin