Hiekkapuhaltaja maalaamoon

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Raumalle maalaamoon hiekkapuhaltajaa. Työ on hanojen esikäsittelyä ja pinnoitusta alumiinioksidipuhalluksella. Työ vaatii keskittymistä, joten odotamme hakijoilta tarkkuutta ja huolellisuutta. Työhön ei ole koulutusvaatimuksia. Välineiden tuntemuksesta on etua, mutta sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta siinä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun aikana.

Täytä pikaisesti hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakuun liittyvät kysymykset VPS:n Johannalle puh. 040 751 0772 tai sähköpostitse johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 21.08.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin