Rakennustyöntekijöitä Kuusamoon

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Oletko vastavalmistunut tai jo alan ammattilainen ja haluat rakennusalalle tulevana syksynä ja talvena? Hae meille rakennusalan tehtäviin!

Etsimme työntekijöitä eri mittaisiin rakennusalan apu- ja ammattitehtäviin. Työmaitamme sijaitsee Kuusamossa, Rukan alueella. Alkuun työmaana on kolmen mökin sisäpuolentyöt kuten katon panelointi, laatoitus, portaiden teko, keittiön kasaus ja väliseinien rakentaminen.

Asiakkaamme koostuvat isoista rakennusalan toimijoista pienempiin urakoitsijoihin. Erilaisia tehtäviä tarjoamme osaamisesi mukaan aina avustavista tehtävistä ammattitehtäviin. Haussamme on mm. rakennusaputyöntekijöitä, rakennustyöntekijöitä ja kirvesmiehiä.

Palkka on aina vähintään rakennusalan TES:n mukainen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 07:00-16:00 ajalle asiakkaiden työaikojen mukaisesti. Työmaavarustuksen saat meiltä.

Etsimme motivoituneita ja vastuullisia henkilöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita rakennusalan tehtävistä. Katsomme eduksesi työturvallisuuskortin.

Hae paikkaa pikaisesti joko täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Aloitamme valintaprosessin jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti.

Lisätiedustelut paikkaa koskien arkisin klo 9:00-16:30 p. 0400 814 628 tai martti.heikkila@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 21.08.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin