Kokooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Somerolle työntekijöitä tuotannon tehtäviin. Työ ei ole raskasta, mutta koska työssä käsitellään ohutlevypeltejä, siinä tarvitaan kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön perehdytyksen, et tarvitse aiempaa kokemusta, halu tehdä töitä ja oppia uutta riittää. Pärjäät työssä, jos osaat suomea tai englantia. Odotamme valmiutta tarvittaessa tehdä työtä myös 2-vuorossa. Työ alkaa heinä-elokuun vaihteessa projektina, jonka tultua valmiiksi on mahdollisuus työllistyä kauttamme muihin projekteihin, myös pidempiaikaisesti.

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 13.07.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin