Kokooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijöitä kokoonpanotyöhön Saloon. Aiempi kokemus kokoonpanotehtävistä on eduksi mutta ei välttämätön, sillä saat hyvän opastuksen. Tärkeää on kyky ja halu oppia uutta. Tehtävässä pärjäät, kun olet huolellinen, reipas etkä pelkää tarttua työhön. Odotamme hakijoilta joustavuutta ja positiivista asennetta tekemiseen. Työ alkaa elo-syyskuussa projektina, jonka kestoarvio on vuoden loppuun, tässä kuitenkin mahdollisuus pitkäkestoiseen, myös vakituiseen työpaikkaan.

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.07.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin