Trukinkuljettaja Helsinkiin

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme TRUKINKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti ja tähtää pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15:30. Palkka on vähintään teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Edellytämme aiempaa kokemusta trukinkuljettajan työtehtävistä, sekä B-ajokorttia.

Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai laita vapaamuotoinen hakemus cv:n kera osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Toimi ripeästi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Tiedustelut Jaana Korpela arkisin 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 04.07.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin