Varastotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Nyt etsimme asiakkaallemme Saloon keräilijää/varastotyöntekijää. Töiden aloitus sopivan henkilön löydyttyä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja logistiikka-alan tuntemusta, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Trukin käsittelytaito on eduksi, innostus ja motivaatio merkitsevät kuitenkin eniten!

Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välisenä aikana ja palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Salon keskustan tuntumassa.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja tiedustelut p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 03.07.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin