Sisämaalareita

Haemme asiakasyrityksellemme tarkkoja näppäriä maalareita maalaamaan kaiteita. Työtä 40h /vko ja työkohde on pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme sinulle mukavan kesäansion reippaassa työporukassa, sekä työvaatteet. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä ja reippautta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi, tai lähetä vaihtoehtoisesti vapaamuotoinen hakemus osoitteeseeni jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Tiedustelut Jaana Korpela 040 582 1001 tai John Bjugg 040 709 5556.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 04.07.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin