Kokki

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOKKI

Etsimme asiakkaallemme Liminkaan kokkia. Ravintolan palveluihin kuuluvat aamupala, lounas, à la carte -annokset, sushit, hampurilaiset ja kahvilapalvelut. Työsuhde on alkuun määräaikainen VPS:n kautta ja myöhemmin mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Työ täysipäiväinen (112,5h/3vko) ja työt alkavat Elokuun alussa, viimeistään viikko 32.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hygieniapassia. Olethan ripeä ja oma aloitteinen tiimipelaaja. Työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Työajat painottuvat iltavuoroon mutta voivat vaihdella ravintolan aukioloaikojen mukaan, jotka ovat arkisin 7-21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 10-21.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 040 145 8035 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse karri.haataja@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 17.07.2022

Karri Haataja, karri.haataja@vps.fi,Puh. 0401458035

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin