Kokki

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOKKI

Etsimme asiakkaallemme Liminkaan kokkia. Ravintolan palveluihin kuuluvat aamupala, lounas, à la carte -annokset, hampurilaiset ja kahvilapalvelut. Töitä on tarjolla ainakin syksyyn saakka, mahdollisesti pidempääkin. Työ on täysipäiväinen (112,5h/3vko) ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hygieniapassia. Olethan ripeä ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Työajat painottuvat iltavuoroon mutta voivat vaihdella ravintolan aukioloaikojen mukaan, jotka ovat arkisin 7-21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 10-21.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 25.06.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin