Myyjä, ruokakaupan moniosaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MYYJÄ

Etsimme asiakkaallemme Liminkaan ruokakaupan moniosaajaa. Hyvällä tyypillä mahdollisuus pitkään työsuhteeseen. Työtunteja vähintään 30h/vko, työsuhde on alkuun määräaikainen.

Työtehtävät muodostuvat ruokakaupan monipuolisista tehtävistä kuten: Kuorman purku ja hyllyttäminen kaupan eri osastolla, kassatyöskentely ja voit päästä myös mukaan ruoan verkkokaupan maailmaan. Työtehtäviisi sisältyy myös palvelutiskillä työskentely.

Odotamme hakijoilta:

- Työn kautta hankittua osaamista alalta

- Reipasta asennetta ja iloista palvelumieltä

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen

- Mahdollisuuden kehittyä ja päästä vaikka osastovastaavaksi

Oletko sinä etsimämme ruokakaupan moniosaaja? Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi. Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 040 145 8035 (arkisin klo 9-15:00) tai sähköpostitse karri.haataja@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 14.07.2022

Karri Haataja, karri.haataja@vps.fi,Puh. 0401458035

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin