Keikkatarjoilija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Kaarinaan ja Turkuun energistä tarjoilijaa keikkatöihin. Töitä on tarjolla ympäri vuoden tarpeen tullen. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle, eläkeläiselle tai lisäansiota etsivälle. Luonteeltasi olet ahkera ja positiivinen tiimipelaaja, joka tykkää jutella asiakkaiden kanssa, koska pääset tapaamaan moninaisia asiakkaita.

Aikaisempi kokemus ja hygieniapassi takaavat työssä menestymisesi. Haethan paikkaa nopeasti, koska käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Hakuun liittyvät kysymykset VPS:n Johannalle p. 040 751 0772 tai sähköpostitse johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 03.07.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin