Purkutyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Etsitkö rakennusalan töitä pääkaupunkiseudun alueella? Onko sinulla kokemusta purkutyöstä tai rakennusalan avustavista tehtävistä?

Asiakasyrityksemme etsivät kauttamme Pääkaupunkiseudun alueelle purkutyöntekijöitä. Työmaitamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pääkaupunkiseudun alueella. Voit työskennellä meillä käytettävyydestäsi riippuen joko koko kevään tai vaihtoehtoisesti pitkälle aina ensi syksyyn saakka.

Työ on kokopäivätyötä ja työaika on pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa. Edellytämme aiempaa kokemusta rakennusalalta, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi

kokemuksen pienillä maansiirtokoneilla ajamisesta. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja motivoitunut suhtautuminen työntekoon.

Palkka on aina vähintään rakennusalan TES:n mukainen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 07:00-16:00 ajalle asiakkaiden työaikojen mukaisesti. Työmaavarustuksen saat meiltä.

Etsimme motivoituneita ja vastuullisia henkilöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita rakennusalan tehtävistä.

Hae paikkaa pikaisesti joko täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta (https://www.vps.fi/) tai vaihtoehtoisesti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme valintaprosessin jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti.

Lisätiedustelut tehtävää koskien Jaana Korpelalle (puh. 040 582 1001, jaana.korpela@vps.fi)

Hakuaika päättyy: 02.04.2023

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin