VIherrakennustyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Uudellemaalle viherrakennustyöntekijää. Työt ovat monipuolisia, pihakiveysten asentamisesta, leikkikalujen, terassien ja aitojen kunnostamiseen mm. Oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön - ajokortti riittää. Työtä on kesäkuukausiksi ja se alkaa niin pian kuin mahdollista.

SInä motivoitunut, reipas, oma-aloitteinen tekijä, täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai vaihtoehtoisesti lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Toimi ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut paikasta arkisin 040 582 1001 Jaana Korpela tai viikonloppuisin jaana.korpela@vps.fi

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 04.07.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin