Kotisiivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Kotisiivouksiin erikoistunut Oululainen asiakasyrityksemme tarvitsee vahvistusta riveihinsä. Työaika ajoittuu arkisin klo 8-17 välille ja työ on osa-aikaista. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa ja kestävät ainakin vuoden loppuun saakka (mahdollisuus pitkään työsuhteeseen).

Etsimme reipasta ja iloista persoonaa, joka on tottunut tehokkaaseen ja laadukkaaseen työskentelyyn. Asiakasyrityksellämme työtahti on reipas mutta inhimillinen. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä etenkin kotisiivouksesta. Töitä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa, mahdollisuus oman auton käyttöön on suuri plussa mutta ei välttämättömyys. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Työssä tarvitaan asiakaspalvelutasoista suomenkielen taitoa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle työtä alan kehittyvässä yrityksessä ja pääset mukaan luomaan asiakkaille parempaa elämänlaatua puhtaan kodin muodossa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen alkaen 12,50€/h riippuen osaamistaustastasi.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-15:00) tai sähköpostitse karri.haataja@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 17.07.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin