Avustavia ratatyöntekijöitä Uudellemaalle

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton sekä Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Asiakasyrityksemme etsivät kauttamme työntekijöitä junaratojen kunnossapitotehtäviin Uudellemaalle. Työtehtävät koostuvat junaratojen raivaus-, siivous- ja lumitöistä. Töitä tehdään öisin ja työaika on pääsääntöisesti su-pe klo 22:00-06:30. Palkka on vähintään infra-alan TES:n mukainen. Tarjoamme tarvittavat varusteet ja edellytämme että valitulla on ratatyöturvallisuuskoulutus sekä työturvallisuuskortti.

Etsimme motivoituneita ja vastuullisia henkilöitä, jotka kykenevät sitoutumaan yötyöhön aina lumitilanteen mukaan tarvittaessa.

Hae paikkaa pikaisesti joko täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta (https://www.vps.fi/) tai vaihtoehtoisesti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme valintaprosessin jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti.

Lisätiedustelut paikkaa koskien arkisin p. 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi

Hakuaika päättyy: 12.02.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin