Maalaamotyöntekijöitä Raumalle

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Raumalle maalaamotyöntekijöitä.

AVOIMET TEHTAVÄT:

MAALAREITA

Maalareita tarvitaan ruiskumaalaamaan hanojen osia.

HIEKKAPUHALTAJIA

Hiekkapuhaltajien työ on hanojen esikäsittelyä ja pinnoitusta alumiinioksidipuhalluksella.

APUTYÖNTEKIJÖITÄ

Aputyöntekijöiden työ sisältää ripustusta, suojausta, teippausta ja pakkausta.

Työt vaativat keskittymistä ja tarkkuutta. Odotamme hakijoilta reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä huolellista ja tarkkaa työnjälkeä. Töihin ei ole koulutusvaatimuksia. Välineiden tuntemuksesta on etua, mutta sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta. Töihin perehdytetään!

Työ alkaa 2-vuorotyönä ja muuttuu kesän aikana 3-vuorotyöksi. Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia, mutta niissä on mahdollisuus pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Tässä on hieno tilaisuus, jos haluat oppia työssäsi uutta ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen!

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa heti täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Hakuun liittyvät kysymykset VPS:n Johannalle puh. 040 751 0772 tai sähköpostitse johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 03.07.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin