Matkailuautojen siistijä

Matkailuautoja vuokraava asiakasyrityksemme Kuopion Leväsellä hakee tunnollista, kunnollista ja tehokasta siistijää kesäksi. Tarkkuus ja notkeus ahtaiden tilojen siivouksessa ovat ominaisuuksia, joista on suuri apu. Työkokemus pikkutarkasta siivoustyöstä eduksi.

Työ ei vaadi ajokorttia, mutta B-kortti on eduksi. Matkailuautojen siivouksen lisäksi työtehtäviin kuuluu autojen sisätilojen kunnon tarkastus ja ajoittain myös yrityksen omien toimitilojen siistiminen. Työ on osa-aikainen ja osapäiväinen. Työ alkaa 7.6 ja kesto minimissään elokuun loppuun. Työpäivät pääsääntöisesti ma-to klo 10-16 ja arvioitu työpäivän kesto 4-5h/pv.

Hae paikkaa pikimmiten!

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 05.06.2022

Sanna Rinkinen, sanna.rinkinen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin