Korvauskäsittelijä InSure Group Oy

InSure Group Oy on vakuutusalalla toimiva salolainen yritys. Päämiehemme ovat kansainvälisiä vakuutusyhtiöitä. Asiakkaitamme ovat pääasiassa autoliikkeet ja kodinkoneliikkeet kautta maan. Tarjoamme turvatuotteita uusille ja käytetyille ajoneuvoille sekä yhteistyökumppaneiden kautta hankituille uusille kodinelektroniikan laitteille.

Olisitko Sinä juuri se oikea henkilö, joka haluaa liittyä ryhmäämme liiketoimintamme kasvuvaiheessa?

Haemme KORVAUSKÄSITTELIJÄÄ, jolta odotamme

- Autotekniikan tuntemusta ja englanninkielisen ajoneuvotekniikkasanaston hallintaa

- Tietotekniikkataitoja

- Asiakaspalveluosaamista sekä puhelimitse että sähköisillä välineillä

- Jämäkkyyttä ja oikeudenmukaisuutta

- Halua ja tarkkuutta vakuutusehtojen tulkintaan

- Huolellisuutta korvauspäätösten dokumentoinnissa

- Ongelmanratkaisutaitoja

- Neuvottelutaitoja ja hienotunteisuutta asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kohtaan

Tehtäviisi kuuluvat mm.

- Korvauspäätösten tekeminen ehtoja ja kattavuuksia noudattaen

- Teknisten ongelmien selvittäminen ja ratkaiseminen

- Yksityisasiakkaiden tekninen neuvonta

- Yhteydenpito erityisesti korjaamoihin, mutta myös päämieheen sekä asiakkaisiin

Eduksi ovat tekninen koulutus ja osaaminen erityisesti ajoneuvotekniikan osalta. Sopiva kokemustausta on esimerkiksi korjaamopalveluiden työnjohto-, huoltoneuvoja- tai asennustehtävät tai vakuutusalan korvauspuolen tehtävät. Pärjäät työssä, kun tulet sujuvasti toimeen niin asiakkaiden, korjaamojen kuin automyyjienkin kanssa. Lisäksi olet halukas jakamaan osaamistasi ja asiantuntemustasi ja pidät ”pään kylmänä” kiireisissä ja kiperissäkin tilanteissa.

Mitä voimme tarjota?

Tarjoamme pienen, joustavan ja nuorekkaan yrityksen tuen. Saat itsenäisen tehtäväkentän ja nykyaikaiset työkalut. Työtä voi tehdä hybridinä, osin toimistolla ja osin etänä. Henkilöstömme käytössä on Smartum liikunta- ja kulttuurietu. Tutustu yritykseen www.insuregroup.fi

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai www.vps.fi -sivujen kautta. Voit liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakukirjeen ja ansioluettelon. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää heti.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Hakuaikaa on jatkettu, huomioimme automaattisesti samaan tehtävään aiemmin jätetyt hakemukset.

Hakuaika päättyy: 31.05.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin