Paikkamaalari

Etsimme asiakasyrityksellemme Kemiin PAIKKAMAALARIA teollisuuskohteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät syksyyn saakka. 

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta teollisuusmaaleista ja maalaustyöstä. Pysyyhän sinulla tela ja pensseli kädessä ja löytyyhän taskustasi voimassa oleva työturvallisuuskortti? Tulityökortti sekä kokemus henkilönostimien käytöstä katsotaan isona plussana. 

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 30.06.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin