Projektipäällikkö Parmalle

Consolis Parma on Suomen johtava betonielementtien valmistaja, joka toimii kaikkiaan 13 paikkakunnalla ja on mukana rakentamassa Suomeen tulevaisuuden kestäviä asuntoja, toimitiloja ja infrastruktuuria. Parma kuuluu kansainväliseen Consolis-konserniin ja työllistää Suomessa noin 650 henkilöä.

Etsimme asiakkaallemme betonirakentamisen ja projektinhallinnan ammattilaista

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Nummelaan

Projektipäällikkönä johdat projektejasi varmistaen niiden etenemisen projektisuunnitelman mukaisesti apunasi Parman muu projektiorganisaatio. Vastuullasi on aikataulujen, lisä- ja muutostöiden hallinta sekä taloudellinen tulos. Huolehdit työmailla mahdollisesti vastuullamme suoritettavista asennus- valu- ja muista työmaatöistä huomioiden töiden suorittamisesta tehdyt sopimukset, määräykset ja kustannustehokkuus. Olet avainroolissa projektin viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien yhteen sovittamisessa sekä projektin kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa. Teet tiivistä yhteistyötä tehtaiden kanssa varmistaen tuotannon onnistumisen edellytykset.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutus ja projektinvetokokemusta sekä mielellään käytännön kokemusta toimitilarakentamisesta. Hyvät valmiudet tehtäviin antaa kokemus työmaiden asennustöistä tai hankkeiden vetämisestä. Laaja sidosryhmäyhteistyö edellyttää sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan betonirakentamisen huippuammattilaisten joukossa. Me parmalaiset hallitsemme elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Korpela VPS Teollisuuspalvelut Oy. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.05.2022 mennessä osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi tai täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Toimi ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Teollisuuspalvelut Oy on vuodesta 2006 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuusliiton jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.

Lue lisää www.parma.fi ja www.consolis.com

Hakuaika päättyy: 29.05.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin