Kokoonpano-/tuotantotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOKOONPANO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Nivalaan työntekijää kokoonpanon ja tuotannon työtehtäviin. Työsuhde on alkuun määräaikainen VPS:n kautta, tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen toistaiseksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesä-elokuun aikana.

Työtehtävät koostuvat erilaisista puusepänteollisuudenalan ja ikkunatuotantoon liittyvistä tehtävistä, kuten materiaalien katkaisusta, kasauksesta, lasituksesta ja heloituksesta. Työnhakijalta odotamme tehtävää soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua osaamista. Olethan oma-aloitteinen ja työhön positiivisesti suhtautuva persoona.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 29.05.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin