Automaatioinsinööri

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme automaatioinsinööriä suunnittelutehtäviin.

Tehtävässä työskentelet automaatiosuunnittelun tehtävissä, projektien ja muutostöiden automaatioteknisen suunnittelun parissa. Tehtävissä hyödynnetään laitosdokumentaatiota ja -tietokantaa sekä eri suunnitteluohjelmia. Tarvittaessa osallistut toteutussuunnitteluvaiheen lisäksi myös perussuunnittelu-, käyttöönotto- ja dokumentointivaiheisiin.

Hakijoilta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI). Etsimämme henkilö on järjestelmällinen, pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen sekä ongelmanratkaisukykyinen. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tilaus on kestoltaan 12 kk, mahdollisuus jatkoon.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 040 751 0772 tai sähköpostitse johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.05.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin