Hyllyttäjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

HYLLYTTÄJÄ

Oletko jo jonkin verran kaupanalalta kokemusta omaava, reipas ja iloinen persoona? Kaipaatko lisäansiota opiskelun tai toisen työn oheen?

Etsimme asiakkaallemme Keminmaahan hyllyttäjiä ruokakauppaan. Töitä keskimäärin 3 vuoroa/vko ja 4h/vuoro. Työvuorot ovat pääsääntöisesti tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 6-10 tai 7-11.

Työtehtäviin kuuluu erityisesti kuorman purku ja hyllyttäminen. Toivomme, että sinulla olisi vähän aikaisempaa kokemusta vähittäiskaupassa työskentelystä. Työ vaatii tarkkuutta ja ripeyttä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.05.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin