KUROTTAJAN KULJETTAJA

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Teollisuuspalvelut Oy on vuodesta 2006 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Kurottajakuski/Rakennustyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme kurottajan kuljettajaa. Tehtäviin kuuluu myös muita rakennustyöntekijän tehtäviä tilanteen mukaan.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta kurottajalla ajamisesta  ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia.  Työkohde on Vantaalla. 

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 040 582 1001(arkisin klo 14-16) tai sähköpostitse jaana.korpela@vps.fi Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.06.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin