Seurakoordinaattori, Salon Viesti ry, lentopallojaosto

Salon Viesti ry on perinteikäs, jo vuonna 1912 perustettu salolainen urheiluseura. Eniten harrastajia seurassa löytyy lentopallon parista. Meillä on erittäin vahva ja laadukas lentopalloon painottunut juniorityö. Lentopallojaosto tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa lentopalloa oman mielenkiintonsa mukaan, pelaamisen ilosta aina tavoitteelliseen pyrkimykseen kehittyä pelaajana ihan huipulle saakka.

Nyt lentopallojaostomme hakee

SEURAKOORDINAATTORIA

innostamaan ja innostumaan, pitämään lankoja käsissään, tarttumaan tehtävään kuin tehtävään ja samalla täydentämään upean porukkamme iskukuntoon alkavaan syyskauteen. Visiomme on olla arvostettu lentopallojunioreiden kasvattajaseura, jonka laadukas tekeminen ja yhteisöllisyys houkuttelevat mukaan toimintaan. Olemme osaltamme rakentamassa vahvaa salolaista lentopalloyhteisöä. Seurakoordinaattori toimii yhdessä eri toimijoittemme kanssa ja pitää kaikkinensa lentopallon sanomaa yllä.

Seurakoordinaattorin tärkein tehtävä on tehdä yhteistyötä joukkueenjohtajien ja seuran vapaaehtoisten kanssa, vastata jaoston joukkue- ja jäsenpalveluista, hoitaa sisäinen tiedottaminen ja vuorovaraukset. Työtehtäviin kuuluu myös kokousten ja koulutusten organisointia, tapahtumien suunnittelua ja koordinointia sekä seurayhteistyötä sidosryhmiemme kanssa (mm. lentopalloliitto/kouluyhteistyö/LP Viesti). Huolehdit osaltasi myös avustavista taloushallinnon tehtävistä ja viestinnästä.

Olisitko juuri sinä etsimämme uusi seurakoordinaattori?

Odotamme organisointi- ja koordinointikykyä, itsenäistä työotetta, ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomenkielentaitoa, paineensietokykyä ja ajantasaisia tietotekniikkataitoja. Iso etu on soveltuva koulutus liikunnan tai liiketalouden saralta, kokemus urheiluseura- tai järjestötoiminnasta ja lajitausta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset myös itse kehittymään, hyvän perehdytyksen ja organisaatiomme vahvan tuen. Voimme huomioida työsopimusta tehdessä mahdolliset toiveet työsuhteen määräaikaisuudesta tai osa-aikaisuudesta. Tehtävää on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti ja siihen voidaan sisällyttää esimerkiksi pallokerhojen vetämistä tai varainhankintaa. Työtä on myös osin mahdollista tehdä etänä. Huomioithan, että työaika vaihtelee ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Jos mieltäsi jäi askarruttamaan jokin seikka, niin soitathan Salon Viesti ry, lentopallojaoston puheenjohtaja Hanna Visurille, puh. 044 561 5733. Hanna vastaa kysymyksiisi ke 12.6. klo 19-20, ti 18.6. klo 18-19 sekä to 27.6. klo 17-18.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä hakemus mahdollisimman pikaisesti oheisesta linkistä, viimeistään kuitenkin 30.6.2024. Voit liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakukirjeen ja ansioluettelon, muistathan ilmoittaa myös palkkatoiveesi. Yhteistyökumppaninamme haussa toimii VPS Henkilöstöpalvelu, hakuun liittyvät kysymykset voit lähettää sähköpostitse salo@vps.fi tai soittaa ma-pe klo 8-16 p. 02 527 8900. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan ja täydennä tarvittaessa tehtäväkohtaisilla tiedoilla. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote ennen työssä aloittamista (rikosrekisteriote lasten kanssa toimimiseen).

Hakuaika päättyy: 30.06.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin