Rakennustyöntekijöitä Uudellemaalle

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton sekä Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Oletko opiskelija, vastavalmistunut tai jo alan ammattilainen ja haluat rakennusalalle töihin? Hae meille töihin!

Etsimme työntekijöitä eri mittaisiin rakennusalan apu- ja ammattitehtäviin kesäksi. Työmaitamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Uudenmaan alueella. Voit työskennellä meillä koko kesän tai osan kesästä riippuen käytettävyydestäsi.

Asiakkaamme koostuvat isoista rakennusalan toimijoista pienempiin urakoitsijoihin. Erilaisia tehtäviä tarjoamme osaamisesi mukaan aina avustavista tehtävistä ammattitehtäviin. Haussamme kesälle on mm. rakennusaputyöntekijöitä, rakennustyöntekijöitä, purkutyöntekijöitä, kantajia, maalareita ja kirvesmiehiä.

Palkka on aina vähintään rakennusalan TES:n mukainen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 07:00-16:00 ajalle asiakkaiden työaikojen mukaisesti. Työmaavarustuksen saat meiltä.

Etsimme motivoituneita ja vastuullisia henkilöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita rakennusalan tehtävistä. Katsomme eduksesi työturvallisuuskortin.

Hae paikkaa pikaisesti joko täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta (https://www.vps.fi/) tai vaihtoehtoisesti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme valintaprosessin jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti.

Lisätiedustelut paikkaa koskien arkisin p. 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi

Hakuaika päättyy: 05.07.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin