Rakennustyöntekijöitä kesäksi

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton sekä Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Oletko opiskelija, vastavalmistunut tai jo alan ammattilainen ja haluat rakennusalalle tulevana keväänä ja kesällä? Hae meille rakennusalan kesätöihin!

Etsimme työntekijöitä eri mittaisiin rakennusalan apu- ja ammattitehtäviin tulevaksi kevääksi ja kesäksi. Työmaitamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun alueella. Voit työskennellä meillä koko kesän tai osan kesästä riippuen käytettävyydestäsi.

Asiakkaamme koostuvat isoista rakennusalan toimijoista pienempiin urakoitsijoihin. Erilaisia tehtäviä tarjoamme osaamisesi mukaan aina avustavista tehtävistä ammattitehtäviin. Haussamme keväälle ja kesällä on mm. rakennusaputyöntekijöitä, rakennustyöntekijöitä, purkutyöntekijöitä, kantajia, maalareita ja kirvesmiehiä.

Palkka on aina vähintään rakennusalan TES:n mukainen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 07:00-16:00 ajalle asiakkaiden työaikojen mukaisesti. Työmaavarustuksen saat meiltä.

Etsimme motivoituneita ja vastuullisia henkilöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita rakennusalan tehtävistä. Katsomme eduksesi työturvallisuuskortin.

Hae paikkaa pikaisesti joko täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Aloitamme valintaprosessin jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti.

Lisätiedustelut paikkaa koskien arkisin klo 9:00-16:30 p. 0400 814 628 tai martti.heikkila@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 31.05.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin