2D Laseroperaattori

Haemme 2D Laseroperaattoria asiakkaallemme Vantaan Hakkilaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa Eagle merkkisellä laserleikkurilla. Kokemus ko. laitemallin tuntemuksesta katsotaan eduksi.

Tulet työskentelemään viihtyisissä siisteissä työtiloissa mukavien työkavereiden kera. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja hyvää työmotivaatiota. Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi avoimet työpaikat. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Tiedustelut: Jaana Korpela 040 582 1001 jaana.korpela@vps.fi.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 12.02.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin