Kunnossapitoinsinööri tai huoltoteknikko

Jame-Shaft on paikallisten yksityishenkilöiden omistama kasvuhakuinen yritys. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä, alansa johtavia kone- ja laiterakennusteollisuuden toimijoita, jotka valmistavat muun muassa kaivos- tai louhintakoneita, metsäkoneita tai maanrakennuskoneita. Suoran viennin osuus liikevaihdostamme on yli 40 %. Olemme koneistuksen ja hionnan lisäksi myös lämpökäsittelyn ammattilaisia. Toimintaperiaatettamme kuvaa parhaiten lause: ’Kaikki saman katon alta’. Valmistamme asiakkaidemme tilaamat tuotteet alusta loppuun asti omassa tehtaassamme. Oma raaka-ainevarastomme varmistaa tuotantomme nopean ja oikea-aikaisen aloituksen. Moderni ja monipuolinen konekantamme takaa laadukkaan lopputuloksen. Tavoitteemme on olla asiakkaamme toimitusketjun ’Vahvin lenkki’.

Tule mukaan kasvuumme!

Nyt haemme KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ tai HUOLTOTEKNIKKOA

vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin kunnossapidon tehtäviin.

Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta ja olet meillä arvostettu osaaja. Teet työtä, jolla on merkitystä, sillä pidät osaltasi yrityksemme pyörät pyörimässä. Odotamme, että et arastele tarttua tehtäviin, joihin kuuluu esimerkiksi ennakkohuoltoa, vikakorjauksia ja uusien koneiden asennusta.

Voit olla jo kokenut konkari tai vasta valmistunut tulevaisuuden osaaja. Eduksi ovat soveltuva ammatillinen koulutus (ammattiopisto tai AMK), kokemus asennuksista, huolloista ja/tai korjaustöistä sekä ennen kaikkea hyvä asenne ja halu oppia uutta. Tarvitset myös hyvää suomen kielen taitoa ja valmiutta kommunikoida englanniksi.

Saat työpaikalla koulutuksen työtehtäviin ja toimenkuvaa on myös mahdollista tarkentaa valittavan henkilön osaamisen mukaan. Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen nykyaikaisessa työympäristössä. Työpaikka sijaitsee Salossa Anjalan teollisuusalueella. Olemme pitkäjänteisesti kehittäneet työympäristöä turvallisuus edellä. Automaation lisääntymisen kautta työtehtävät ovat muuttuneet fyysisestä suorittamisesta entistä enemmän prosessin ohjelmoinnin ja valvonnan suuntaan. Olemme investoineet tehtaan ilmanvaihtoon ja valaistukseen, joten työympäristö on valoisa, tasalämpöinen ja vedoton.

Pidämme osaavaa, motivoitunutta ja kehityshaluista henkilöstöä yrityksen suurimpana voimavarana. Kiinnitämme huomiota henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen sekä hyvään yhteishenkeen, ’Jamelaisuuteen’. Tarjoamme mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen. Tärkeitä koulutettavia asioita ovat Lean ja 5S oppien soveltaminen omassa työssä sekä automaation ja robotiikan hallitseminen. Joustavuutta työaikoihin tuo käytössämme oleva työaikapankki. Tutustu yritykseen sivuillamme www.jameshaft.fi.

Kiinnostuitko? Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 06.02.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin