CNC-koneistaja tai CNC-sorvaaja, Salon Konepaja

SALON KONEPAJA OY on tehnyt vaativien tuotteiden koneistusta jo vuodesta 1993. Ydinosaamistamme ovat koneistetut, geometrisesti vaativat ja tarkasti toleroidut tuotteet. Sarjakoko voi olla yksittäisistä kappaleista useamman sadan kappaleen sarjaan. Materiaalejamme ovat pyöröteräs, hitsatut levyrakenteet, valut ja takeet. Asiakkaitamme ovat johtavat kansainväliset kone- ja laitevalmistajat. Henkilöstön kokonaisvahvuus on 35 henkilöä ja liikevaihtomme 5,2 milj. euroa. Yli puolet liikevaihdostamme menee vientiin. 4100 m2 tuotantotilamme sijaitsevat Salossa Anjalan teollisuusalueella. Kun ammattitaitoiset osaajamme ja asiakkaamme kohtaavat, syntyy maailmanluokan lopputuotteita.

Haemme vakituisia

CNC-koneistajia / CNC-sorvaajia

monitoimisorveille ja työstökeskuksille sekä vaaka- ja pystykaraisille CNC-koneistuskeskuksille. Odotamme hakijoilta työhöntarttuvaa asennetta ja arvostamme aiempaa työkokemusta, mutta toivomme hakemuksia myös vastavalmistuneilta ja alasta kiinnostuneilta työnhakijoilta.

Tehtävissä tarvitaan huolellisuutta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Ohjelmointiosaaminen, oma-aloitteisuus ja valmius 2-vuorotyöhön ovat eduksi.

Kehitämme ja vahvistamme osaamistamme jatkuvasti, ja oppimishaluisten ja työhön sitoutuvien henkilöiden rekrytointi on toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme nykyaikaisen ja turvallisen työympäristön. Panostamme tulevaisuuteen, niin että osaajille on aina töitä. Laatu- ja työsuojelujärjestelmämme ovat sertifioituja.

Haussa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi –sivuilla. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Huomioimme automaattisesti aiemmin vastaavaan hakuun jätetyt hakemukset.

Hakuaika päättyy: 06.02.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin