Logistics Specialist, Omya

Omya on johtava globaali teollisuusmineraalien valmistaja sekä teollisuuskemikaalien jakelija. Päätuotteitamme ovat kalsiumkarbonaatista ja dolomiitista valmistetut täyteaine- ja päällystyspigmentit. Yhtiö on perustettu 1884 Sveitsissä ja nykyisin toiminta kattaa yli 175 toimipaikkaa yli 50 maassa ja yhtiöllä on yli 8000 työntekijää. Lisätietoja yrityksestä: www.omya.com

Nyt haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä

LOGISTICS SPECIALIST -tehtävään

Särkisalon Förbyn yksikköömme. Työ on monipuolinen yhdistelmätehtävä, johon kuuluu niin työvaiheita kuljetustoimistossa, laboratoriossa, satamassa tankkifarmilla, laivanpurun valvontaa kuin kuivatuotevarastossakin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tarvittaessa yövuoro, joka osuu kohdalle noin 2 kertaa kuukaudessa. Viikonloppupäivystykseen osallistuminen noin 6-8 kertaa vuodessa.

Hakijoille on eduksi SAP-osaaminen. Arvostamme myös aiempaa kokemusta laboratoriotehtävistä ja prosessiteollisuudesta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu oppia uusia asioita sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Työssä tarvitset myös hyvää suomenkielen taitoa ja valmiutta kommunikoida englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kansainvälisessä konsernissa, kilpailukykyisen palkan ja kattavan työterveyshuollon. Toimenkuvaa on mahdollista tarkentaa valittavan henkilön osaamisen mukaan. Työtehtävä on määräaikainen alkaen sopimuksen mukaan, kesto syyskuun loppuun asti.

Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla. Voit liittää hakulomakkeeseen ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 26.01.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin