Automaatioinsinööri, Freudenberg FHCS

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy on maailmanlaajuinen yritys, jonka tavoitteena on olla johtava mekaanisten siivousvälineiden valmistaja niin kuluttaja- kuin ammattituotteissakin. Olemme tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla maailman johtoluokkaa alallamme. Suomessa kuluttajat tuntevat yrityksemme arvostettujen tuotemerkkiemme, Vileda® ja Wettex®, kautta.

Pohjoismaisessa organisaatiossamme meitä on lähes 300 työntekijää. Freudenberg Home and Cleaning Solutions on osa yli 170-vuotiasta saksalaista perheyritystä, monialakonserni Freudenberg Groupia, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli 8,8 miljardia € ja jossa työskentelee yli 48 000 työntekijää.

Haemme ammattitaitoiseen Salon tuotantoyksikön tiimiimme automaatioinsinööriä vastaamaan siivousvälinetehtaan tuotantoprosessien sähkö-, automaatio- ja IT-järjestelmien kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa uusien laitteiden sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Olet tärkeä osa päivätason vianselvityksiä ja ongelmanratkaisuja.

Odotamme, että

• sinulla on tehtävään soveltuva sähkö/automaatioalan koulutus (insinööri AMK)

• sinulla on kokemusta teollisuuden sähkö-, automaatio- ja IT-järjestelmistä

• sinulla on osaamista logiikkaohjelmoinnista sekä kokemusta sähkö- ja automaatiosuunnitteluprojektien läpiviennistä

• sinulla on tuntemusta teollisuuden prosesseista ja niiden kehittämisestä sekä teollisuuden kunnossapidosta

• sinulla on osaamista koneturvallisuudesta ja riskien arvioinneista

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisen tehtävän, mielekkään työilmapiirin ja organisaatiomme vahvan osaamisen. Salon tuotantoyksikkömme sijaitsee aivan Salon keskustan tuntumassa, Meriniityn teollisuusalueella.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi. Täytä hakemus oheisesta linkistä tai www.vps.fi -sivujen kautta. Halutessasi voit liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakukirjeen ja ansioluettelon.

Huom: Hakuaikaa jatkettu, huomioimme tehtävään aiemmin jätetyt hakemukset automaattisesti.

Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 02.02.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin