Kotisiivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Etsimme asiakkaallemme Oulun alueelle itsenäiseen työhön kykenevää kotisiivoojaa. Työajat sijoittuvat arkisin klo 7-17 välille. Töitä tarjolla sekä koko- että osa-aikaisesti, eli onnistuu tehdä myös keikkaluontoisesti.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kotien siivoaminen joko yhdessä työparin kanssa tai itsenäisesti. Mikäli sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti niin voit päästä mukaan myös rakennus- ja loppusiivouksiin. Työn luonteen vuoksi katsomme eduksesi mahdollisuuden käyttää omaa autoa työkohteiden välisiin matkoihin, tästä maksamme kilometrikorvaukset.

Odotamme hakijoilta:

- Reipasta ja positiivista asennetta

- Aikaisempaa kokemusta kotisiivouksesta

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Hyvää suomenkielen taitoa

- Halua sitoutua työhön sekä hyvää työmoraalia

Tarjoamme:

- Paikan mukavassa työyhteisössä

- Vähintään TES:n mukaisen palkan, joka maksetaan joka toinen viikko.

- Korvauksen oman autosi käytöstä.

- Mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa..

Oletko sinä seuraava siivoojamme? Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.01.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin