Projektihankinnan asiantuntija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme projektihankinnan ammattilaista vahvistamaan asiakkaan hankintatiimiä.

Hakemamme henkilö tulee työskentelemään projektihankinnoissa, jossa hän vastaa valittujen ICT-laitteiden ja -järjestelmien hankinnoista aina tarjouspyynnöstä tarjousneuvotteluun, sopimuksen laadinnasta toimitukseen ja laskutukseen asti. Työpäivään kuuluu mm. hankintojen suunnittelu, sopimusneuvottelut, toimitusaikavalvonta ja erilaiset muut hankinnan tehtävät.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden kokemusta projektihankinnoista. Toimittajaverkosto on kansainvälinen, joten odotamme hakijoilta hankinta- ja sopimushallinnan osaamisen ohella sujuvaa kielitaitoa sekä suomen- että englanninkielen osalta. Erilaisten teknisten ja laatuvaatimusten ymmärtäminen on eduksi. Arvostamme teknistä tai kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa (esim. DI, KTM tai insinööri).

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tilaus on kestoltaan 31.12.2022 saakka, mahdollisuus jatkoon.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050 tai sähköpostitse irina.erlamo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.01.2022

Liisa Tuominen, liisa.tuominen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin