Maanrakennus-/kivityöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle maanrakennustyöntekijöitä kesäkaudelle 2022. Työtehtäviin voi kuulua osaamisesi perusteella jalkamiehen hommia kaivinkoneen perässä, pihakiveysten asennusta tai muita alan tehtäviä.

Hakijoilta odotamme:

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Oma-aloitteisuutta

- Joustavuutta ja huolellisuutta

Tarjoamme:

- Paikan hyvässä työyhteisössä

- Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Asianmukaiset työvaatteet

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0401458035 (arkisin klo 9-15:00) tai sähköpostitse karri.haataja@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 03.07.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin