Keräilijä/varastotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme nopealla aikataululla Paimioon keräilijää/varastotyöntekijää. Töiden aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja logistiikka-alan tuntemusta, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Trukkien käsittelytaito on eduksi. Tässä tehtävässä innostus ja motivaatio merkitsevät eniten!

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten ja vaihtelevien tuotteiden parissa. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 23.01.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin