Painotyöntekijä, Jollmax Coating

Jollmax Coating Oy on salolainen kasvava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa monipuolisia maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin sekä lasermerkkauksiin. Uusimpana pintakäsittelypalveluna olemme käynnistäneet water print -pinnoitusprosessin. Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä. Yhtiön brändi ja asema markkinoilla on hyvä. Jollmax Coating on osa Coreplast Laitila Oy:tä, joka on johtavia suomalaisia muovin ruiskupuristajia.

Nyt haemme Saloon

PAINOTYÖNTEKIJÄÄ

Odotamme hakijoilta reipasta, oma-aloitteista työotetta, huolellista työn jälkeä, täsmällisyyttä ja laadun arvostamista. Olemme erittäin kiinnostuneita, jos sinulla on osaamista tampo- ja / tai silkkipainamisesta. Arvostamme osaamista mutta olemme myös itse itse valmiita opettamaan työhön. Hakijoilta odotetaan valmiutta 2-vuorotyöhön.

Pidämme asiakaslupauksistamme kiinni ja olemme joustava ja luotettava kumppani. Tutustu yritykseen sivuillamme www.jollmax.fi. Tarjoamme pitkäkestoisen työpaikan aivan Salon keskustan tuntumassa.

Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi

Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.01.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin