Laatupäällikkö

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme Saloon hyvässä kasvussa olevalle konepaja-asiakkaallemme

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

yrityksen laatuosaston esimieheksi. Tehtävässä vastaat yrityksen toimintajärjestelmän (laatu-, ympäristö- ja TTT-järjestelmä) ylläpidosta ja kehittämisestä, toimintajärjestelmän mukaisten toimenpiteiden toteutuksesta kuten auditoinneista ja sertifioinneista, prosessilaadun ja tuotelaadun kehittämisestä sekä laatukehityshankkeiden läpiviennistä ja johtamisesta. Pääset tekemään yhteistyötä asiakkaidemme laatuorganisaatioiden kanssa ja hoidat asiakkailta tuleviin laatukyselyihin vastaamisen. Tehtävään kuuluvat myös laatuongelmien selvittäminen ja ratkominen, poikkeamien käsittely ja niihin vastaaminen, toimittajien laadunseuranta, laaturaporttien kokoaminen ja analysointi. Tärkeää on myös henkilöstön laatukoulutus ja yrityksen vastuullisuustyön koordinointi.

Arvostamme kokonaisuuden ymmärtämistä, sitä miten yrityksen eri toiminnot vaikuttavat laatuun. Odotamme, että olet paitsi kiinnostunut laatuasioista, myös kehittämishaluinen ja käytännönläheinen. Tehtävässä tarvitaan analyyttisyyttä, kärsivällisyyttä, systemaattisuutta ja tarkkuutta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulta sujuu niin itsenäinen työnteko kuin ryhmässä työskentelykin. Eduksi ovat standardien ISO9001, ISO14001 ja ISO45001 tuntemus, kokemus konepajan mittavälineiden ja CMM käyttämisestä, teknisten piirustusten lukutaito ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen nykyaikaisessa työympäristössä. Työpaikka sijaitsee Salon keskustan tuntumassa. Yrityksessä arvostetaan henkilöstöä yrityksen voimavarana ja tarjotaan mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen. Työympäristöä kehitetään turvallisuus edellä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 23.01.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin