Kalankäsittelijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme Herkkunuotalle, Turun kauppahallissa sijaitsevaan tunnelmalliseen työpaikkaan, osaavaa ja ahkeraa kalankäsittelijää ja -leikkaajaa vakinaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia ja kiinnostavia kalankäsittelyn ja -leikkauksen tehtäviä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta eri kalojen käsittelystä, jotta pystyt ottamaan vastuuta työstäsi. Sinun tulee tarvittaessa pystyä työskentelemään yksin ja ymmärrät suomen kieltä, jotta voit lukea listoja ja hoitaa kuormia.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakinainen. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin ja päiväsaikaan. Herkkunuotalla pääset mukaan nuorekkaaseen porukkaan, jossa hyvä yhteishenki on keskiössä ja työn viihtyvyyteen panostetaan yhdessä tekemisen kautta.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 23.01.2022

Irina Erlamo, irina.erlamo@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin