Kirvesmies tai rakennuspuuseppä sisätyöhön

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Turkuun kirvesmiehiä ja rakennuspuuseppiä. Kyseessä on teollisuuslaitoksen sisätyöt. Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta alalta sekä reipasta työotetta ja asennetta. Eduksi kokemus levytyksestä. Työ alkaa mahdollisimman pian, ensimmäisen työmaan kesto kesään asti. Mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 050 363 7050 tai sähköpostitse irina.erlamo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 06.02.2022

Irina Erlamo, irina.erlamo@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin