Tehtaanjohtaja, Jollmax Coating Oy

Jollmax Coating Oy on salolainen kasvava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa monipuolisia maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin sekä lasermerkkauksiin. Uusimpana pintakäsittelypalveluna olemme käynnistäneet water print -pinnoitusprosessin.

Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä. Yhtiön brändi ja asema markkinoilla on hyvä. Jollmax Coating Oy on osa Coreplast Laitila Oy:tä, joka on johtavia suomalaisia muovin ruiskupuristajia. Coreplast Laitila Oy:n emoyhtiö on tanskalainen SP Group A/S, joka toimii yhdessätoista maassa. Yhtiö on perustettu vuonna 1972 ja konsernin palveluksessa on yli 2.200 sitoutunutta työntekijää. Yhtiön tuotteita myydään 88 maahan.

Nyt haemme avainpaikalle alihankintamaalaamollemme Saloon

TEHTAANJOHTAJAA

vastaamaan koko tehtaan tuloksellisesta tekemisestä, asiakasyhteistyöstä sisältäen pintakäsittelypalvelujen myynnin, henkilöstöjohtamisesta, budjetoinnista, sidosryhmäraportoinnista sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävässä tarvitaan työtä pelkäämätöntä otetta ja tuloshakuisuutta.

Odotamme hakijoilta kokemusta myyntityöstä, teollisesta sarjatuotannosta, Lean-filosofian tuntemusta, osaamista ISO 9001 ja ISO 14001 ympäristössä toimimisesta, kykyä johtaa ja motivoida henkilöstöä sekä hyvää englannin kielen taitoa. Isona etuna hakijoille on kokemus vastaavista tehtävistä ja sekä maalaus- ja pintakäsittelyalan tuntemus.

Jollmax Coating Oy pitää asiakaslupauksistaan kiinni ja on joustava sekä luotettava kumppani. Haluamme jatkaa hyvin alkaneella kasvu-uralla ja odotamme hakijoilta menestymisen nälkää. Tutustu yritykseen sivuillamme www.jollmax.fi, www.coreplast.fi ja www.sp-group.com. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen urapolkuun ja kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Liisa Tuominen gsm 050 461 8790. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteella liisa.tuominen@vps.fi tai täyttää hakemuksen oheisesta linkistä ja lisätä lomakkeeseen liitetiedostoja. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja luottamuksellisesti. Jos olet jo aiemmin täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.01.2022

Liisa Tuominen, liisa.tuominen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin