Kunnossapitoasentaja, Laukamo Group

LAUKAMO-YHTIÖT on Someron suurin yksityisen sektorin työnantaja. Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Omia tuotteita tarjoamme televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toimintamme on laatusertifioitu ja olemme sitoutuneet kehitystyöhön jatkuvan parantamisen ajattelumallin mukaisesti. Lisätietoja yrityksestä: www.laukamo.fi

Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tehtaillemme. Työ on monipuolista teollisuuslaitoksen ennakkohuoltoon perustuvaa käynnissäpitohuoltoa, uusien koneiden asennusta ja vikakorjauksia. Työssä pääset myös osallistumaan kiinteistöjen sähkötöihin ja kehittämään uutta automaatiota tuotannon koneiden ympärille.

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta, kokemusta koneasennuksista, huolloista ja korjaustöistä sekä hyvää asennetta suoriutua pitkäjänteisestä ennakkohuoltotyöstä. Työssä ovat eduksi sähköosaaminen, kuvienlukutaito ja luvat, pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemus, ohjauslogiikan ymmärrys sekä tietotekninen osaaminen. Työtäsi helpottaa, jos tunnet ennestään prosessitekniikkaa ja muovi- tai ohutlevyteollisuutta. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua oppia uusia asioita, hyvää suomenkielentaitoa ja valmiutta kommunikoida myös englanniksi.

Vaikka lista on pitkä, älä silti arastele hakea. Toimenkuvaa on mahdollista tarkentaa valittavan henkilön osaamisen mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kehittyvässä konsernissa. Lisätietoja tehtävistä antaa arki-iltapäivisin operatiivinen johtaja Marko Laaksonen p. 040 505 3913.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten jätä hakemuksesi heti. Liitä hakulomakkeeseen ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaikaa on jatkettu. Huomioimme vastaavaan hakuun jo aiemmin jätetyt hakemukset automaattisesti.

Hakuaika päättyy: 31.01.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin