Levytyökeskuksen käyttäjä, Laukamo Group

LAUKAMO-YHTIÖT on Someron suurin yksityisen sektorin työnantaja. Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Omia tuotteita tarjoamme televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toimintamme on laatusertifioitu ja olemme sitoutuneet kehitystyöhön jatkuvan parantamisen ajattelumallin mukaisesti. Lisätietoja yrityksestä: www.laukamo.fi

Nyt haemme 1-2 henkilöä levytyökeskuksen ja laser-/levytyökeskuksen käyttäjäksi sekä ohjelmoijaksi Prima Powereille.

Hakijoille on eduksi alan koulutus ja/tai työkokemus vastaavista tehtävistä. Ennen kaikkea odotamme reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon, halua oppia uusia asioita ja valmiutta itsenäiseen työhön.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kehittyvässä konsernissa aivan Someron keskustan tuntumassa. Tehtävä on tällä hetkellä 2-vuorotyötä, mutta tarvittaessa odotamme valmiutta 3-vuorotyöhön.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla. Liitä hakulomakkeeseen ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaikaa on jatkettu. Huomioimme vastaavaan hakuun jo aiemmin jätetyt hakemukset automaattisesti.

Hakuaika päättyy: 31.01.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin