Tekninen asiantuntija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Eurajoella tekniikan organisaatioon sähkö- ja automaatiotekniikan sekä mekaanisen puolen teknisiä asiantuntijoita.

Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi teknisen dokumentaation ylläpitoon suunnitteluohjelmilla. Teet teknisten aineistojen laadintaa, päivityksiä ja arkistointia sekä osallistut tietokannan tietojen käsittelyyn. Toimit osana asiantuntijatiimiä. Työtehtävät tulevat keskittymään henkilön koulutuksen perusteella joko mekaanisiin tai sähkö-/automaation tehtäviin.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. teknikko tai insinööri. Aiempi alan työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja määräaikaisuus on kestoltaan 31.12.2022 saakka, mahdollisuus jatkoon.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 050 363 7050 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 21.01.2022

Liisa Tuominen, liisa.tuominen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin