Hankinnan asiantuntija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Eurajoelle hankinnan asiantuntijaa.

Hakemamme henkilö tulee vastaamaan pääasiassa projektihankinnoista sekä hankintasopimuksista. Työpäivään kuuluu mm. hankintojen suunnittelua, sopimusneuvotteluja sekä erilaisia projektihankintoja yhteistyössä asiantuntevan organisaation ja kansainvälisen kumppaniverkoston kanssa. Toivomme halukkuutta asioiden kehittämiseen ja uusien asioiden oppimiseen.

Odotamme hakijoilta sujuvaa kielitaitoa sekä suomen- että englanninkielen osalta. Muut kielet, kuten saksa, ranska tai ruotsi ja aikaisempi työkokemus hankinnoista tai projektipäällikön tehtävistä ovat eduksi. Arvostamme teknistä tai kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa (esim. DI, KTM tai insinööri).

Tarjoamme kokopäivätyön, joka alkaa vuoden määräaikaisuudella, mahdollisuus jatkoon. Aloitus sopimuksen mukaan, hakemus kannattaa jättää heti! Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Hakuun liittyvät kysymykset p. 050 363 7050 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 21.01.2022

Liisa Tuominen, liisa.tuominen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin