Teollisuusmaalari

Haemme asiakkaallemme Otanmäelle teollisuusmaalareita. Maalauslinjalla on teräsraepuhaltamo, pohjamaalaus-, pintamaalaus- ja kuivatuskammiot. Maalauksessa on käytössä ilmaton korkeapainemaalaus. Pintakäsittelylinjalla käsitellään hyvin erikokoisia osia.

Hakijoilta toivotaan min 2v työkokemusta alalta. Kuvaathan osaamistasi mm seosten suhteiden ymmärtämisestä, millaisien kappaleiden kanssa olet työskennellyt ja mitä kaikkea aikaisemmat työtehtäväsi alalta ovat pitäneet sisällä. Jos työkokemuksesi on enemmän telakkamaalauksesta tai muiden suurien paksummilla maaleilla maalattavien pintojen maalauksesta, sitä tärkeämpi on tuoda esille osaamisesti vaihtelevampien kpl:n kanssa työskentelystä.

Työ on vakituinen, 2-vuorotyö. 3-vuoro valmius on eduksi.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 31.01.2022

Sanna Rinkinen, sanna.rinkinen@vps.fi,Puh. 017-2828248

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin