Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme nyt MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ loppuvuodeksi asiakasyrityksellemme Helsinkiin. Töitä on tarjolla vähintään 30h/vk ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-la väliselle ajalle. Työpäivät vaihtelevat kokopäivän kestävistä keikoista aina lyhyempiin keikkoihin.

Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hakijalta luotettavuutta, täsmällisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.

Jos löysit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme! Vaihtoehtoisesti voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen myös sähköpostitse maija.laivo@vps.fi. Työt alkavat ma 29.11.2021, joten haethan paikkaa pikaisesti!

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin puh. 0408670450/ maija.laivo@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 05.12.2021

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin